Log in

Nog geen account? Registreren

Sterk in Revit en AutoCAD

Nieuw: Stabicad bundel


Kies voor de snelste weg naar BIM!

WE ARE BIM LIVE!

Stabicad is de nummer één ontwerpsoftware voor E- en W-installatietechniek. Ongeacht het platform (Revit of AutoCAD) en het niveau waarop u werkt. Met Stabicad beschikt u over de tools om te participeren in ieder denkbaar BIM-project: van seriematige woningbouw tot de meest geavanceerde utiliteitsprojecten.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Nieuws

17-be-kalender
Ontdek onze komende events!

Het komende kwartaal staan er weer tal van events op de agenda. Kom onze ontwerpsoftware ontdekken tijdens de ontbijtsessies. Ook voor professionelen uit het onderwijs is er een kennismakingsnamiddag voorzien. Voor afgestudeerde talenten, die graag bij ons aan de slag willen, is er de jobbeurs in Antwerp Expo!

Lees meer
tumbnail-600x338-excel-app
Stabiplan Export and import Excel app

Revit en Excel: twee programma’s die u waarschijnlijk dagelijks gebruikt. Helaas werken de programma’s niet altijd fijn samen, waardoor u vaak handmatig allerlei data moet overtypen. Dat is vanaf nu niet meer nodig. Wist u dat u Revit en Excel met elkaar kunt laten communiceren op een manier die tot vandaag niet mogelijk was?

Lees meer
mechanical-model
Hoe fabrikanten in de installatiesector profiteren van BIM

Steeds meer partijen in de bouw profiteren van een productieve samenwerking dankzij BIM. Niet alleen installateurs, maar ook fabrikanten doen hier hun voordeel mee. 

Lees meer

Stabicad brochure

Komende webinars

17-newsmepcontent
Switch Range webinar

Let op: dit webinar wordt in het Engels gegeven.
BIM is here to stay. But how can engineers effectively work with BIM content for MEP projects?

MEPcontent launches a new series of webinars specifically designed and selected for manufacturers and MEP engineers. Europe’s best BIM experts will join these webinars to inform you about the latest BIM trends, the benefits of Europe’s largest MEP content platform: MEPcontent.eu, what engineers demand nowadays regarding BIM and what manufacturers are doing to stay ahead of the pack.

Lees meer
webinars_thumbnail_2
Webinars terug bekijken

Het hele jaar door geven wij webinars waarin we u wegwijs maken in de software.

Lees meer

Alle Stabicad functionaliteiten duidelijk in één overzichtBekijk onze nieuwste video's

0

Medewerkers

0

Klanten

0

Gebruikers

0

Landen

Onze partners